Brandstof declareren

Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract dan kunt u de brandstofkosten via Multi Tank Card online declareren. Om in te kunnen loggen kunt u gebruikmaken van het 19-cijferig pasnummer, kenteken en pincode.

Wanneer u drie keer verkeerd inlogt, wordt ter beveiliging van uw eigen gegevens, de toegang voor de rest van de dag geblokkeerd. De volgende dag kunt u het opnieuw proberen. Indien u tegen inlogproblemen aan blijft lopen, kunt u contact opnemen met de binnendienst van Volkswagen Pon Financial Services.

 

Uitleg brandstofdeclaratie

Om declaraties in te voeren gaat u naar MultiTankcard (MTc) online. Vervolgens doorloopt u een aantal stappen:

  • Vul de benodigde gegevens in (19 cijferig pasnummer, kenteken (zonder streepjes) en pincode) en klik vervolgens op de button LOGIN.
  • Klik op ‘Passen’, vervolgens op ‘Declaraties’ en daarna op ‘Toevoegen’.
  • Vul uw gegevens volledig en correct in. Uw geld wordt naar de door u opgegeven rekening in Nederland overgemaakt. Wij kunnen uw geld NIET naar een buitenlandse bankrekening overmaken. Hiervoor verzoeken wij u het declaratieformulier in te vullen. Na de invoer van uw gegevens, klikt u op de knop: Controleren’. De door u ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. (postcode/huisnummer/adres controle). Bonnen ouder dan drie maanden worden op de site NIET geaccepteerd!
  • Klik vervolgens op Verder’.
  • Maak een keuze uit ‘Binnenland’ of ‘Buitenland’. De optie ‘Buitenland’ is alleen mogelijk als uw werkgever u die mogelijkheid biedt. Het gaat om transacties die u in het buitenland zelf hebt voorgeschoten.
  • Klik op ‘Accepteren’ om de voorwaarden te accepteren.
  • Vul alle benodigde gegevens in ‘Nieuwe transactie’ en klik op ‘Verder’.
  • Als u alle gegevens volledig en correct hebt ingevoerd, dan klikt u op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’. Indien u meerdere bonnen wilt declareren kiest u voor ‘Bewaren’. U kunt daarna nog meer declaraties invullen. Nadat u uw laatste declaratie hebt ingevoerd, klikt u op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’