fleetservices

Mobiliteit

Compleet en betaalbaar mobiliteitsplan


Door onze ruime keuze in A-merken, betrouwbare financiële diensten én samenwerking met onze partners is geen mobiliteitsvraag ons te gek. Samen kunnen we de mobiliteitsbehoefte van uw organisatie inzichtelijk maken en een mobiliteitsplan op maat bepalen. Zodat u en uw medewerkers in de toekomst kunnen beschikken over een compleet en betaalbaar mobiliteitsplaatje om zo efficiënt mogelijk van A naar B te komen. En van C naar D. De ene keer met de fiets, dan weer de auto, of de trein, en zo verder. Kortom, het ideale plaatje gebaseerd op individuele behoefte die totale keuzevrijheid biedt. 

Mobiliteitsscan en actieplan

In samenwerking met u kunnen wij een mobiliteitsscan uitvoeren voor uw organisatie. Het doel van deze scan is om uw mobiliteit te optimaliseren en te verduurzamen. We stellen een actieplan op om uw mobiliteitsbeleid aantrekkelijk te maken. Zowel aantrekkelijk voor de werknemers met een auto van de zaak als voor werknemers die kiezen voor andere vormen van mobiliteit. 

Bent u intermediair?

Bij FleetServices begrijpen we als geen ander wat er allemaal bij het wagenpark van uw klanten komt kijken. Graag helpen wij u bij het adviseren van uw klanten door middel van passende mobiliteitsoplossingen. We zijn u graag van dienst.
Mobiliteitsoplossingen fleetservices
Bedrijfspand

Profiteer van onze wereldwijde samenwerking

Heeft u buitenlandse vestigingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van een internationale coördinatie door ons hoofdkantoor Volkswagen Financial Services AG in Braunschweig (Duitsland) of van rechtstreekse contacten met de landen waar u bent gevestigd. Volkswagen Pon Financial Services vertegenwoordigt op vijf continenten de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche en meer. Als marktleider in Europa bewijzen we over veel kennis en ervaring te beschikken op het gebied van automotive, leasen en mobiliteit. Die combinatie maakt onze dienstverlening uniek.

Tenders / Aanbestedingen

De tenderdesk van Fleetservices beschikt over een gespecialiseerd team met jarenlange ervaring in het beantwoorden van nationale en internationale tenders met een complex karakter. U heeft altijd één vast aanspreekpunt. Daarnaast kunt u rekenen op onze volledige aandacht en professionele beantwoording van uw offerteaanvraag.

Neem direct contact met ons op via: tenderdesk@vwpfs.nl

Tenderdesk