VWPFS Mobility
VWPFS Mobility

Mobiliteitspartners

Met de VWPFS Mobiliteitskaart heeft u toegang tot een groot aantal mobiliteitsdiensten. De VWPFS Mobiliteitskaart is uw sleutel voor alle mogelijkheden die u hieronder vindt.
OV
Alle vormen van Openbaar Vervoer OV
Met de mobiliteitskaart van Volkswagen Pon Financial Services kunt u eenvoudig gebruik maken van al het openbaar vervoer in Nederland. De VWPFS Mobiliteitskaart is namelijk ook een OV-chipkaart en geeft u daarmee toegang tot trein, tram, bus en metro. U hoeft zelf geen geld op de kaart te zetten, daar zorgen wij voor. Het enige dat u hoeft te doen is inchecken en uitchecken.
OV fiets
Deelfietsen via OV-fiets
De VWPFS Mobiliteitskaart biedt ook de mogelijkheid om een OV-fiets te huren. Ideaal om het laatste stukje van uw reis vanaf het station mee af te leggen. De OV-fietsen staan op meer dan 300 locaties in Nederland. Via de VWPFS Mobility app kunt u kijken of er nog fietsen beschikbaar zijn.
OV fietsenstalling
OV-fietsstalling
Naast de mogelijkheid om een OV-fiets te huren is het met de VWPFS Mobiliteitskaart ook mogelijk om uw eigen fiets overdekt te stallen bij de NS-stations. U houdt uw kaart voor de lezer en de poortjes gaan open om uw fiets droog en warm weg te zetten. In de meeste gevallen is dat de eerste 24 uur zelfs gratis.
Tanken
Tanken bij alle tankstations in Nederland
Met de VWPFS Mobiliteitskaart heeft u de mogelijkheid om bij alle – ruim 4.000 - tankstations in Nederland te tanken. Het gaat om de tankstations bij de snelwegen, de lokale, maar ook de onbemande. Ook kunt u autogerelateerde aankopen in de shop doen met de VWPFS Mobiliteitskaart, zoals ruitensproeiervloeistof of olie. Het is zelfs mogelijk om uw auto te laten wassen bij het tankstation.
DKV
Tanken in het buitenland via DKV
Naast tanken in Nederland biedt de VWPFS Mobiliteitskaart ook de mogelijkheid om in het buitenland te tanken. Met behulp van het DKV-netwerk kunt u in Europa bij meer dan 60.000 tankstations terecht. Zo is er op uw route altijd een tankstation in de buurt
Laden
Elektrisch laden bij bijna alle publieke laadpunten in Nederland
Met de VWPFS Mobiliteitskaart kunt u thuis, onderweg of op de zaak uw elektrische auto opladen. Met een bijna 100% dekking in Nederland kunt u bijna overal terecht. Naast de publieke laadpunten zijn ook de snellaadstations toegankelijk. Daarnaast kunt u ook in de rest van Europa bij ruim 200.000 laadpunten terecht. Zo hoeft een vakantie in het buitenland geen belemmering meer te zijn.
Yellowbrick
Straatparkeren via Yellowbrick
Misschien wel een van de prettigste mogelijkheden van de VWPFS Mobiliteitskaart, betalen voor straatparkeren met Yellowbrick. Geen gedoe met muntjes of pasjes bij een ingewikkelde parkeerautomaat of vooraf goed moeten inschatten hoelang u blijft staan. Gewoon de app aanzetten bij aankomst, code invullen en bij vertrek weer uitzetten. Gemakkelijker kan bijna niet.
Greenwheels
Deelauto’s via Greenwheels, Amber, MyWheels en Sixt
Met de VWPFS Mobiliteitskaart heeft u toegang tot het grootste, landelijk dekkende zakelijke deelautoplatform van Nederland. Met meer dan 7.500 (elektrische) deelauto’s door heel Nederland kunt u met de VWPFS Mobiliteitskaart gebruik maken van: Amber, Greenwheels, SIXT en Mywheels. Na het selecteren van een auto, ziet u ook direct wat het kost om de auto te gebruiken. De app is meteen ook de sleutel om de auto te ontgrendelen. Wel zo gemakkelijk.
Huren
Huurauto’s via Sixt en Euromobil
Ook wanneer er behoefte is aan (tijdelijke) inzet van een auto, heeft VWPFS Mobility een passende oplossing. Er bevinden zich 2.200 SIXT stations in meer dan 100 landen. Maar het is ook mogelijk om te kiezen uit meer dan 11.000 auto’s van Euromobil. Met het aanbod van SIXT en Euromobil is het mogelijk om voor een korte of lange termijn een huurauto in te zetten tegen aantrekkelijke tarieven.
Transvision
Taxi service
De VWPFS Mobiliteitskaart geeft ook toegang tot de taxi’s van Transvision. Neem een uur voor vertrek contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat de taxi u keurig op tijd op de plaats van bestemming brengt.
Tranzit
Internationaal treinreizen met Tranzer
De VWPFS Mobiliteitskaart biedt via de ingebouwde OV-chipkaart toegang tot al het openbaar vervoer in Nederland. Mocht u ook naar het buitenland willen met het openbaar vervoer, dan kan dat ook via ons. Met behulp van onze partner Tranzer kunt u eenvoudig via hun app een kaartje kopen. Wij zorgen voor de betaling en administratieve afhandeling met de werkgever.
Check
Deelscooters via Check
Om in de stad eenvoudig van A-naar-B te gaan is de elektrische scooter van Check ideaal. Met de VWPFS Mobiliteitskaart staan deze scooters tot uw beschikking. Met behulp van de Check app kunt u snel zien welke scooters in de buurt beschikbaar zijn. Check is beschikbaar in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Breda, Groningen, Leeuwarden en zelfs in Düsseldorf.