Bekeuringen

Bekeuringen ontvangen wij van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). Deze zijn voor uw eigen rekening en dienen op tijd betaald te worden. U ontvangt een bekeuring van ons via de post of een e-mail. In de e-mail vindt u een link naar de beschikking en een link waarmee u de bekeuring veilig met iDeal kunt betalen. Daarnaast kunt u uw bekeuring bekijken in het digitale portaal van het CJIB.

Heeft u een factuur van ons ontvangen met betrekking tot een bekeuring? Dan is deze bekeuring reeds betaald. U kunt uw bekeuring dan downloaden in een PDF-bestand via een module die te bereiken is via de onderstaande knop.

Op basis van uw kenteken en beschikkingsnummer is het mogelijk om de beschikkingen van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) te raadplegen.

Bezwaar aantekenen

Maak gemakkelijk bezwaar tegen boetes met Appjection

Wij ondersteunen u graag in het opkomen voor uw rechten. Daarom is Volkswagen Pon Financial Services een samenwerking aangegaan met Appjection. Zij helpen u om gemakkelijk en kosteloos bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes. Met deze samenwerking willen wij de toegang tot het recht verbeteren.