Volkswagen Pon Financial Services

Wij zijn FleetServices

Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services. Wij zijn het FleetServices team. Geen mobiliteitsvraag is ons te gek. Wij geloven namelijk in ‘Vrijheid in mobiliteit’.  Graag helpen wij u om mobiliteit zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken en het intern bij u op de agenda te krijgen. In  de meest brede zin, dus naast het wagenpark ook met de inzet van onder andere collectiviteitskorting op private lease, Openbaar Vervoer, fietsen, Shuttel en deelauto’s.
 
Onze toekomstdroom
Bij Volkswagen Pon Financial Services hebben we een toekomstdroom waar we elke dag graag voor uit ons bed komen. In onze droom zien we volledige vrijheid in mobiliteit, voor iedereen. We bedoelen daarmee dat iedereen beschikt over een compleet en betaalbaar mobiliteitsplaatje om zo efficiënt mogelijk van A naar B te komen. En van C naar D. De ene keer met de fiets, dan weer de auto, of de trein, en zo verder. Kortom, het ideale plaatje gebaseerd op individuele behoefte die totale keuzevrijheid biedt. Het mooie daarvan: het bespaart tijd, geld én maakt het leven een stukje completer. Dat is zoals wij onze weg naar de toekomst zien, dat is onze ‘drive’.
 
Vrijheid in mobiliteit
De one-size-fits-all-auto is niet langer de enige oplossing voor de huidige complexe mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf en medewerkers. Steeds meer organisaties kiezen voor het inrichten van een flexibel mobiliteitsbeleid, al dan niet gekoppeld aan een mobiliteitsbudget. In samenwerking met onze zusterbedrijven Greenwheels, Gazelle, MIND en Shuttel kunnen wij u helpen om slimmer gebruik te maken van de beschikbare modaliteiten en zo flexibele en schonere mobiliteit te realiseren.
 
De voordelen van onze FleetServices
• Wij bieden u vrijheid in mobiliteit
• Alle merken van de Volkswagen Groep. En meer!
• Proactieve samenwerking
• Innovatieve mobiliteitsoplossingen en leaseproducten

 

Accountmanagement FleetServices

Wesley Oosterman
Key Accountmanager FleetServices 

Gert Phillipson
Key Accountmanager-Coördinator Fleetmanagement

Chris de Boer
Key Account Manager FleetServices

Marjon van der Valk
Key Accountmanager FleetServices

Jeroen Baarda
Key Accountmanager FleetServices

Jeroen Verhoeven
International Account & Implementation Manager

 

Tenderdesk


Aart van de Poppe
Tendermanager

Marcel van der Vos
Tenderspecialist