VWPFS Mobility
Vrijheid in mobiliteit

VWPFS Mobility

De vrijheid om te kiezen welke vervoersmiddel u wanneer wilt gebruiken wordt steeds belangrijker. Niet alleen doordat we meer thuis gaan werken, maar ook omdat de auto niet altijd de beste manier is om van A naar B te reizen. Denk bijvoorbeeld aan de drukke binnensteden, die vaak eenvoudiger met het openbaar vervoer bereikbaar zijn voor die ene zakelijke afspraak.

Volkswagen Pon Financial Services heeft daarom VWPFS Mobility ontwikkeld. Hiermee wordt het voor werknemers heel gemakkelijk om alle vormen van vervoer te kiezen, wanneer ze maar willen. Bovendien wordt de werkgever volledig ontzorgd bij het leveren van dit uitgebreide aanbod aan medewerkers. Ofwel, meer bieden, minder werk.

Wat biedt VWPFS Mobility

VWPFS Mobility biedt volledige vrijheid in de keuze voor mobiliteit. Wij bieden medewerkers een ‘sleutel’ die toegang geeft tot een breed scala aan mobiliteitsvormen en -diensten. Denk bijvoorbeeld aan alle vormen van openbaar vervoer, betaald parkeren langs de straat, elektrisch laden, tanken, deelauto en – scooter, OV-fiets en nog veel meer. Alles te gebruiken zonder ook maar een cent voor te hoeven schieten en dus achteraf ook geen declaraties!

Uiteraard denken wij ook aan u als werkgever. U zit niet te wachten op meer administratieve rompslomp als gevolg van het aanbieden van al deze mogelijkheden. Wij hebben alle processen daarom zodanig ontwikkeld dat u zo min mogelijk hoeft te doen om dit alles voor uw medewerkers mogelijk te maken. Declaraties op het gebied van mobiliteit behoren tot het verleden, maar ook het administreren van reiskosten- of thuiswerkvergoedingen kunnen wij volledig van u overnemen. Ook bieden wij uitgebreide rapportages om gebruik te monitoren. Bovendien bieden wij u direct een solide basis voor uw huidige, maar óók uw toekomstige mobiliteitsbeleid.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.